Sistemi napeljevanja in prostorni priključni sistemi

Hitro napeljevanje vodnikov do priključkov na vaše želeno mesto.

Sistemi za montažo naprav

Tehalitovi kanalni sistemi služijo polaganju vodnikov in zagotovitvi energijskih in telefonskih priključkov v pisarnah, javnih zgradbah in stanovanjih. Tehalit ločuje parapetne kanale iz plastike, umetne mase brez halogena, aluminija in jeklene pločevine. Posebne rešitve, različne RAL barve in dolžine niso problem. Kanalni profili v barvi dekorjev in dizajnerski energijski stebri pa pripeljejo elektriko na vaše želeno mesto.

Sistemi napeljevanja

Tovrstni Tehalitovi izdelki zagotavljajo varno napeljavo v javnih in namenskih zgradbah kot tudi v industriji. V Tehalitovi ponudbi so kanali za napeljevanje vodnikov iz plastike, umetne mase brez halogena ali iz jeklene pločevine ter zaviti kanali v priročni izvedbi. Kjer je varnost najpomembnejša, je možno vgraditi protipožarne kanale (zasilni izhodi itd.).

Sistemi kanalov za ožičenje

V stikalne omarice so montirani kanali za ožičenje, ki služijo večji preglednosti povezav. S tem se zmanjša možnost pojava napak pri inštalaciji, vzdrževanju in ponovni inštalaciji. Na razpolago so kanali iz plastike in umetne mase brez halogena, pa tudi kanali v posebni modri barvi.

tehalit dizajn

Talni kanali (BKB), parapetni kanali v suhomontažnih stenah (BKIS ) in druge rešitve Tehalita olajšajo dovajanje elektrike na delovno mesto in imajo poseben dizajn.

Razširjeno izkanje
 • Energetski razdelilci
  in števčni sistemi
  Sistemi napeljevanja in
  prostorni priključni sistemi
  Stavbno krmiljenje
  Servis &
  Prenos podatkov
   
  Podjetje
  Kontakt
   
  Impresum
  Cookies
  Privacy